Juvenil A - CF Damm: Un líder amb molt poder ofensiu (3-0)

Els blaugranes decideixen a la segona meitat després de marcar tres gols tot i un abundant perill ofensiu al llarg del matx

El Juvenil A ha tombat l’hermetisme defensiu de la Damm a la segona meitat per endur-se la victòria (3-0). El control de la pilota ha permès als blaugranes gaudir d’una gran quantitat d’ocasions al llarg del matx de la 21a jornada de la Divisió d’Honor. Martí, Riqui i Guillem han estat els autors dels gols culers, dos dels quals han estat a les acaballes del duel.

Monòleg barcelonista

La pilota i les ocasions han estat barcelonistes des de l’inici. El Juvenil A s’ha trobat al davant un rival més preocupat a defensar i a esperar el seu error. En aquest context, el joc combinatiu i ample no ha presentat fissures i ha servit per albirar el gol. Semblava qüestió de minuts, però no ha arribat, cosa que ha donat ales al treball defensiu de la Damm.

Ni els xuts de Collado, Puig, Riqui i Quique ni els cops de cap de Marqués han servit per situar la primera diana a l’electrònic. D’aquesta manera, s’ha arribat amb empat a zero al final de la primera meitat. L’equip més golejador de la Divisió d’Honor no ha pogut batre una de les defenses que encaixen més gols. La falta d’encert als metres finals i l’hermetisme de la Damm s’han conjugat per fer que no s’hagi vist la diana blaugrana fins al primer minut de la segona meitat.

Martí ha aconseguit trencar la defensa amb un xut escorat des de la banda esquerra. L’1-0 no ha canviat el guió del partit i el Juvenil A ha continuat dominant l’esfèric per enderrocar l’organitzada defensa cervesera. El matx no s’ha trencat, tal com estava anunciant la jerarquia barcelonista, fins als últims minuts.

Dues jugades calcades han situat el 3-0 definitiu. Centrada des de la banda dreta i rematada de primeres per deshabilitar la defensa de la Damm. Riqui Puig (min 81) i Guillem (min 84) han estat els artífexs dels gols. Prèviament, el Barça ha gaudit d’altres ocasions de Collado, Gómez, Marqués i Álvaro. Amb aquest triomf, els nois de García Pimienta sumen tres punts més per arribar a la cinquantena al capdamunt de la classificació, amb sis punts de marge sobre el segon, el Saragossa. El proper partit del Juvenil A serà contra el Girona.