El Barça Lassa B de futsal cau a Antequera

Derrota del segon equip i triomfs de la resta d’equips del formatiu del futsal blaugrana

El segon equip visitava una de les pistes més complicades de la segona divisió, la de l’UMA Antequera. Els malaguenys lluiten per l’ascens i tot i que els Closas van avançar-se en el marcador no van poder superar els locals, en un partit on va debutar la nova incorporació blaugrana Jaime Peiró.

No hi ha sort

Els blaugranes van començar el partit amb un gol de Cardona en el primer minut, gol que van contrarestar els locals en el minut 15. L’Antequera s’avançava amb un gol de Ramos però el juvenil Povill establia l’empat poc abans del descans.

Segona part molt igualada, només trencada pel gol, que a la llarga seria definitiu, de Miguel en el minut 24. A partit d’aquí lluita per aconseguir l’empat per part dels blaugranes però sense la recompensa del gol. Els blaugranes continuen liderant la Segunda División de la LNFS, empatats a punts amb ElPozo B.

Victòries de la resta d’equips

Per la seva banda els equips Aleví, Infantil i Juvenil es van emportar el triomf en els seus respectius partits.

Els alevins van guanyar per 2 a 5 a la pista del Futsal Arenys. El Cadet va superar àmpliament a Catgas per 11 a 1, en un partit jugat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Els juvenils visitaven la pista del Jesús Maria CE. La igualtat va durar durant el primer període, on es reflexava l’empat a 1 en el marcador. A la segona part el control i el domini van ser totalment blaugranes i es van imposar per 1 a 8.