El CVB Barça cau al cinquè set (2-3)

Les noies dirigides per Adrian Fiorenza van caure davant del CV CCO 7 Palmas Gran Canaria per 2-3, després de forçar el cinquè set

El CV Barça va caure per 2 sets a 3 davant del Palmas de Gran Canaria en un partit en el qual les catalanes van anar de menys a més. Tot i que el primer set se’l va adjudicar l’equip visitant per un ajustat 21-25, el segon parcial va ser per a les blaugranes que empataven el partit a uno (28-26).

En el tercer les blaugranes van tornar a fallar en el tram final (21-25) i van situar-se contra les cordes amb l’1-2. Tot i la situació complicada el conjunt d’Adrian Fiorenza no va abaixar els braços i va poder forçar el cinquè set després de guanyar el quart parcial per 25-22. En el cinquè, les blaugranes van arribar justes de forces i van acabar cedint el partit després de caure per 10-15 en el cinquè parcial.