El Barça Lassa va sumant efectius

El Barça Lassa va sumant efectius

Kamil Syprzak, Yanis Lenne i Alexis Borges s’han sumat aquest dilluns a Víctor Tomàs i Aleix Gómez, a banda dels lesionats, en els entrenaments al Palau Blaugrana

Amb vuit blaugranes encara vius a l’Europeu de Croàcia, el Barça Lassa va sumat efectius als entrenaments a poc a poc. Aquest dilluns s’hi han afegit ja Kamil Syprzak, Yanis Lenne i Alexis Borges, després de gaudir d’uns dies de vacances. Tots ells van estar concentrats amb les respectives seleccions, però no participen en l’Europeu, o bé perquè el seu combinat no s’hi va clasificar o, en el cas de Yanis Lenne, perquè no va entrar en la llista final.

Així doncs, aquests tres jugadors s’han sumat als entrenaments amb Víctor Tomàs i Aleix Gómez, que ja treballaven al Palau des de la setmana anterior. La sessió d’aquest dilluns ha consistit en un escalfament amb partidets de bàsquet i una rutina de gimnàs. A banda dels internacionals que encara disputen la Main Round de l’Europeu, en els propers dies s’afegirà a l’equip Aron Pálmarsson, que va quedar eliminat del campionat continental amb Islàndia en la primera fase.

El Barça Lassa combinarà sessions de pista i gimnàs durant la setmana, a l’espera de seguir recuperant efectius per començar a preparar el retorn a la competició, que arribarà el primer cap de setmana de febrer amb la visita a la pista del Fertiberia Puerto Sagunto. El duel servirà per inaugurar la segona volta de la Lliga Asobal i per iniciar la segona fase de la temporada, que s’allargarà fins al maig.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut