El Femení torna a l’activitat

Les de Fran Sánchez han tornat dimarts als entrenaments amb el primer lloc de la classificació en solitari

Després de tenir descans diumenge i dilluns, les jugadores del FC Barcelona Femení han tornat a entrenar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Les blaugranes preparen el partit del proper dissabte, 16 h, que les enfrontarà a la Reial Sociedad al Mini Estadi, en un partit que es podrà seguir per Gol TV.

Bones notícies

Les blaugranes han treballat després d’imposar-se per 0 a 3, el passat dissabte, a la Fundación Albacete. Aquest triomf combinat amb l’empat de l’Átletico de Madrid davant la mateixa Real Sociedad a un gol, deixa a les blaugranes líders en solitari després de 17 jornades de Lliga.

Les blaugranes sumen 46 punts i les madrilenyes 44. Aquesta diferència ve gràcies al triomf a Albacete on es va veure el debut de la blaugrana Perle Morroni. La francesa va jugar el seu primer partit com a blaugrana i ho va fer durant els 90 minuts de joc.

També com a noticia positiva, a Albacete es va veure el retorn de Bárbara Latorre, que havia rebut l’alta mèdica divendres i va poder jugar de nou després, d’un esquinç del turmell dret que la va tenir apartada del camps des de el passat 7 de gener.