El Barça Lassa estrenarà el projecte '500 Superfinal'

El Barça Lassa estrenarà el projecte '500 Superfinal'

El proper 21 de desembre, a Dubai, el conjunt blaugrana s’enfrontarà amb el Vive Kielce polonès en una competició anual que té com a objectiu promoure l’handbol al territori

L’handbol busca des de fa anys ampliar fronteres més enllà de la potència d’Europa, i amb aquest objectiu s’estan engegant diversos projectes en diversos punts del món. En aquest sentit, aquest dimarts s’ha presentat oficialment a Dubai la 500 Superfinal, un projecte que s’estrenarà el proper mes de desembre i que tindrà com a esdeveniment principal un partit entre el Barça Lassa i el PGE Vive Kielce polonès.

Amb la organització del Consulat d’Esports de Dubai, de la Federació d’Handbol dels Emirats Àrabs i de la IHF (International Handball Federation), tots dos equips disputaran un partit al Dubai World Trade Center el proper 21 de desembre. Enguany es disputarà la primera edició, però el projecte s’ha presentat per als propers 5 anys, amb l’opció d’allargar-ne la seva celebració.

L’objectiu de la 500 Superfinal és promoure l’handbol a Dubai i al món àrab, posant èmfasi en la formació dels nens i nenes. Aquesta vessant educacional ha estat un dels pilars en la presentació del projecte, que s’ha celebrat a la Oficina del Consulat d’Esports de Dubai, en què el Barça Lassa ha estat representat pel mànager de gestió, Xavier O’Callaghan, i pels jugadors Wael Jallouz i Lasse Andersson. També hi eren presents Saeed Hareb, Secretari General del Dubai Sports Council; Mohammed Al Julfar, President de la UAE Handball Federation; Slawek Gebka, promotor del projecte; Bertus Servaas, President del PGE Vive Kielce, i Bertrand Gille, director de desenvolupament de talents als Emirats Àrabs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut