El ral·li Dakar, protagonista a la Llotja President Suñol

El ral·li Dakar, protagonista a la Llotja President Suñol

El president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident Manel Arroyo reben els pilots que han participat en la recent edició del raid més exigent del món i els representants institucionals del motor català

La Llotja President Suñol ha tingut aquest diumenge, coincidint amb el partit de Lliga contra l’Alabès, una destacada presència de pilots i representants del motociclisme i l’automobilisme català, amb motiu de la recent celebració del Ral·li Dakar 2018, que es va realitzar entre el 6 i el 20 de gener a l’Amèrica del Sud, en terres del Perú, Bolívia i l'Argentina. El president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident de l’Àrea de Màrqueting i Comunicació, Manel Arroyo, han rebut a la delegació del Dakar, encapçalada pel director esportiu de la prova, Marc Coma; el copilot Lucas Cruz, que ha guanyat la prova general formant parella amb Carlos Sainz; els pilots Laia Sanz, Isidre Esteve, Jordi Juvanteny, Xavier Foj, Marc Solà, Nando Jubany, Rafa Tibau, Dani Oliveras, Ignacio Santamaria, Josep Vila, Gerard Farrés, José Luis Criado i Marc Sabaté. També han estat convidats el director del Circuit de Catalunya, Joan Fontserè, el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé, i el president de la Federació Catalana d’Automobilisme, Joan Ollé.

Altres esportistes convidats a la Llotja President Suñol per a aquest partit contra l’Alabès han estat els exjugadors del Barça Éric Abidal, Patrick Andersson i els membres dels Barça Legends José Edmílson i Francesc Xavier Sánchez Jara.

El món de la cultura també ha tingut presència avui amb els cantants protagonistes de l’òpera ‘Romeo i Julieta’, que s’està representant al Gran Teatre del Liceu, Germán Olvera i Rubén Almoretti, que han estat rebuts pel president Josep Maria Bartomeu. El dirigent blaugrana també ha departit uns minuts amb Yoichi Takahashi, dibuixant japonès, conegut per ser l’autor dels coneguts Oliver i Benji.

Per part de la Fundació, també ha estat convidat a la Llotja President Suñol Ousman Umar, fundador de l’ONG Nasco Feeding Minds. Ousman és un jove refugiat que va sortir de Ghana quan només tenia 9 anys i després de creuar el desert amb una màfia de traficants de persones i d’un llarg periple per Àfrica, va arribar a Europa i va decidir venir a Barcelona perquè és un gran seguidor del Barça. Actualment estudia un màster a Esade i ha fundat l’ONG Nasco Feeding Minds per ajudar els joves que persegueixen com ell el somni europeu i volen evitar caure en mans de les màfies.

Àlvar Ayuso, el cuiner convidat

Continuant amb la iniciativa de convidar destacats restauradors catalans i entitats del món de la cuina catalana, que el Club realitza en col·laboració amb la Penya Gastronòmica del Barça, avui ha estat el cuiner Àlvar Ayuso qui ha presentat les seves propostes gastronòmiques a la Llotja Presidencial. Ayuso és un dels cuiners joves que destaca en la cuina catalana. Amb 25 anys va obrir Alvart (Alvar + art) en ple cor de l’Eixample barceloní, el seu primer projecte en restauració. L’any 2016, va ser escollit Millor Cuiner Jove per l’Acadèmia Catalana de Gastronomia, un guardó que premia la seva interpretació de la tradició culinària, la seva meticulositat i l’audàcia de la seva tècnica.

Àlvar Ayuso és respecte pels ingredients, productes nobles i una proposta que fusiona elaboracions catalanes, influències franceses i tècniques nòrdiques. La seva experiència en restaurants del nord d'Europa i l'herència familiar de la seva mare, d'origen suec, s'assaboreix en els seus plats en forma d'adobats, salaons, fumats, etc. Els convidats a la Llotja President Suñol han pogut degustar musclos i sardines fumades, mousse d’alvocat i tàrtar de tomàquet i caneló ibèric amb salsa de pernil i pipares encurtides.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut