Objectiu: repetir el doblet

Objectiu: repetir el doblet

La secció d'atletisme del Barça disputarà aquest dissabte la Copa del Rei i de la Reina amb l'objectiu de repetir el doblet de la temporada passada

La secció d’atletisme del FC Barcelona última, aquests dies, tots els preparatoris per a la Copa del Rei i de la Reina que es disputarà aquest dissabte a la ciutat de València. Eloi Rovira (E.R.) i Laura Redondo (L.R.), el capità de l’equip masculí i del femení respectivament, han explicat en una entrevista a www.fcbarcelona.cat quines són les sensacions i els objectius de cara a aquesta competició.

Les competicions com la Copa demostren que l'atletisme és un esport d'equip, no?

E.R: Sí, en l’atletisme hi ha competicions en les quals es competeix per equips. Cada prova et dona uns punts segons el resultat final. El primer en rep 8, el segon 7, i així respectivament.

Laura Redondo: "Està clar que quan tens una atleta com la Yulimar es nota quan no hi és, però estic convençuda que tenim equip de sobre per poder superar-ho."

Per tant, l’estratègia també és important, no?

E.R: I tant! A vegades has de sacrificar un especialista per col·locar-lo en una altra prova perquè l’equip acabi sumant més punts.

Qui decideix qui farà cada prova?

E.R: Els nostres tècnics són els que conformen l’equip. Ells tenen l’última paraula sobre qui participarà en cada prova. De fet, ells no només miren les nostres marques personals sinó que també miren les millors marques de la resta d’equips.

Eloi Rovira: "Sobre el paper, nosaltres som els favorits. Ara cal que demostrem que el que hi ha escrit es pot complir."

En el cas de les noies teniu alguna baixa important, com afronteu el repte?

L.R: És cert que la Yulimar no hi serà per la seva lesió, però ho afrontem amb moltes ganes. L’any passat, en el nostre cas, va estar molt lluitada fins al final. El València va fallar en algunes proves i això va acabar de decantar la balança. Però aquest també és un factor a tenir en compte, al final cal estar bé el dia i en el moment adequat.

La baixa de la Yulimar Rojas es notarà?

L.R: Està clar que quan tens una atleta com la Yulimar es nota quan no hi és, però estic convençuda que tenim equip de sobres per poder superar-ho.

L’any passat vàrem fer el doblet, no estaria malament repetir-lo...

E.R: Sobre el paper, nosaltres som els favorits. Ara cal que demostrem que el que hi ha escrit es pot complir. Esperem que tots puguem rendir al màxim nivell i que tinguem una bona tarda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut