Derrota sense conseqüències (76-70)

Les noies dirigides per Mateo Rubio van caure davant del GDKO Ibaizabal per un ajustat 76-70 però la derrota del Celta manté a les blaugranes a només dues victòries de les líders

El Barça CBS va ensopegar ahir al camp del GKO Ibaizabal per un ajustat 76-70. Les blaugranes van saltar a la pista amb una gran efectivitat que les va permetre enfilar-se fins els 25 punts en els primers 10 minuts de joc (19-25). Al segon període, el partit es va igualar però les noies dirigides per Mateo Rubio van augmentar la diferència fins als 8 punts, gràcies al 32-40 amb el qual s’arribava al descans.

El rebot, la clau del tercer quart

A la represa la dinàmica del partit va canviar per complet. Les locals van aprofitar les segones opcions per anotar un parcial de 23-8 que capgirava el marcador i situava a les catalanes 7 punts per sota (55-48). Al destacar que el GDKO Ibaizabal va capturar fins a 40 rebots, 19 dels quals van ser ofensius.

Ja en l’últim període, el Barça CBS va tornar a estar més encertat de cara a cistella (va anotar 22 punts en l’últim quart) però les locals van saber gestionar la diferència per poder endur-se el partit per 76-70.

Aquí les estadístiques del partit.

La derrota del Celta manté al Barça segon

Tot i la derrota, les blaugranes es mantenen segones a només dos partits del RC Celta Zorka que també ha perdut aquesta jornada. Això sí, la classificació de la Lliga Femenina 2 s’estreny, ja que el GDKO Ibaizabal i el Patatas Hojolusa empaten en segona posició amb el Barça CBS, tots ells amb onze victòries i 4 derrotes.