Golejada amb protagonisme del planter (6-1)

El Barça Lassa supera amb nota l’amistós contra l’Hovocubo holandès i s’imposa amb gols de Rivillos, Joao i els jugadors del filial Albert Cardona i Jaime Peiró

Bones sensacions en el primer dels dos amistosos que el Barça Lassa jugarà durant l’aturada de lliga per la disputa de l’Eurocopa. Els d’Andreu Plaza han golejat al líder de la lliga holandesa, l’Hovocubo, per un contundent 6-1. El Pavelló de La Colina de Badalona ha registrat un gran ambient per a l’ocasió, amb uns 300 espectadors.

Gol matiner

El Barça Lassa ha sortit amb els quatre jugadors del primer equip disponibles en el cinc inicial: el porter Juanjo, Joao, Rivillos i Dyego, a més de Xavi Cols. Els blaugrana han encarrilat el partit ben aviat amb un gol de Rivillos només començar (1-0, min. 1). Durant tot el partit, el tándem tècnic integrat per Andreu Plaza i Xavi Closas ha alternat un cinc amb jugadors del primer equip, amb un segona rotació integrada per futbolistes del filial.

Abans del descans, el Barça Lassa ja guanyava per 4-0 amb un gol de Joao de xut potent al minut 8 (2-0, min. 8), un gol de Cardona després d’una gran jugada i assistència d’Uri Santos (3-0, min. 15), i un gol de jugada personal de Rivillos (4-0, min. 17).

Domini total

La segona part ha seguit una tònica similar a la primera, amb un domini blaugrana total i un gol ben matiner. Jaime Peiró, que tot just va debutar el cap de setmana passat a Antequera amb la samarreta del Barça, s’ha estrenat com a golejador amb el primer equip després d’aprofitar una assistència de Dani Fernández (5-0, min. 22). Ja en el tram final, l’Hovocubo ha fet el gol de l’honor mitjançant Amrani (5-1, min. 35), i Mario Rivillos ha completat el seu hat-trick particular amb un golàs de xut a l’escaire precedit d’un retall que ha deixat assegut al defensa rival (6-1, min. 36). Abans d’acabar, Dyego Zuffo ha llançat un doble penal que ha sortit desviat. Objectiu complert, doncs, en el primer amistós i la setmana que ve l’equip repeteix contra la Selecció d’Alemanya a Balaguer (dimarts dia 6 de febrer, a les 19h, al Pavelló Poliesportiu Municipal).