Local

Barça Lassa – Vendrell: Toca seguir guanyant a l’OK Lliga!

(19.45 hores, Barça TV) El conjunt barcelonista es troba en dinàmica positiva després de les victòries contra Asturhockey i Palafrugell i aquest dissabte rep un conjunt “molt perillós”

Les victòries contra Asturhockey (10-1) i Palafrugell (0-7) han permès començar amb bon peu la segona volta d’una OK Lliga molt disputada. I el següent compromís del Barça Lassa arriba aquest dissabte (19.45 hores, Barça TV i OK Liga TV) amb la visita del Vendrell, el sisè classificat. “Hem tingut tota la setmana per preparar el partit, estem en dinàmica positiva, còmodes, amb ritme de bola i encarant a porteria”, ha comentat Edu Castro.

El tècnic blaugrana ha destacat, davant els mitjans de comunicació, que el Vendrell “té jugadors amb molta experiència a l’OK Lliga” i que practiquen “un hoquei molt directe i molt perillós, amb un joc interior bestial”. L’equip dirigit per Gonzalo Medina no va poder-se classificar per a la Copa del Rei en l’última jornada de la primera volta i també ha quedat eliminat de la CERS. No obstant, s’han refet amb les dues últimes victòries contra Arenys (1-5) i Caldes (6-4) i tenen la quarta posició de la taula a l’abast.

Aitor Egurrola: “Tenen molta eficàcia en les accions a bola aturada”

En la faceta golejadora dels del Baix Penedès, destaquen els 15 gols de Jordi Ferrer, els 12 de Cristian Rodríguez i els 11 d’Edu Fernández. A més, el Vendrell és l’equip més encertat en les execucions de les faltes directes. D’això n’és conscient el capità Aitor Egurrola: “El Vendrell està aconseguint bons resultats a l’OK Lliga, amb jugadors de molta qualitat, i tenen molta eficàcia en les accions a bola aturada.

El ‘pop’ també ha subratllat que “no podem perdre més punts a casa”. “El Liceo (que jugarà contra el Palafrugell) no està punxant i això ens obliga a seguir guanyant”. Aitor Egurrola, junt amb Sergi Fernández, són la millor porteria de la competició, amb només 17 gols encaixats en 17 jornades. 

Més notícies aquí