El FC Barcelona reedita el títol de campió de la Copa del Rei

El FC Barcelona reedita el títol de campió de la Copa del Rei

L’equip masculí de la secció d’atletisme s’ha imposat al Playas de Castellón per només 3,5 punts mentre que el femení ha finalitzat en tercera posició

El FC Barcelona s’ha proclamat, aquesta tarda, campió de la Copa del Rei d’atletisme. Els blaugranes han acumulat 95 punts al llarg de les tretze proves disputades 3,5 més que el Playas de Castellón.

Lluita fins al final amb el Playas

La competició ha estat molt igualada al llarg de tota la tarda. Des de les primeres proves el Barça i el Playas de Castellón han anat frec a frec. Una de les claus de la victòria blaugrana ha estat la prova de salt de perxa on Dídac Salas, que s’ha imposat en la prova amb un salt de 5 metres, ha esgarrapat 4 punts al seu màxim rival.

També cal destacar la victòria en els 200 metres d’Óscar Husillos, amb la millor marca del campionat (20,86), així com les altres 4 proves on el FC Barcelona s’ha imposat: Álvaro de Arriba en els 800 metres, Eure Javier Yañez en el salt d’alçada, Jean Marie Okutu en el salt de longitud i Carlos Tobalina en el llançament de pes. En total el FC Barcelona ha vençut en 6 proves i ha fet podi en la resta.

Consulta aquí tots els resultats

Els reis de la Copa

Amb aquesta primera posició el Barça reedita el títol aconseguit la temporada passada i amplia una mica més el seu avantatge com el rei de copes. El conjunt català suma ja 16 Copes del Rei, 5 més que l’Asociación Atlética Moratalaz que en suma 11.

Les noies terceres a la Copa de la Reina

En categoria femenina la secció d'atletisme del FC Barcelona no ha pogut repetir la primera posició de la temporada passada i ha acabat en una meritòria tercera posició. Les blaugranes han recollit un total de 74 punts a només dos del Playas de Castellón que n'ha recollit 76.

Cal destacar que el Barça arribava amb les baixes destacades d'atletes com la campiona del món i medallista olímpica en el triple salt, Yulimar Rojas (baixa per una lesió a la fàscia plantar), Blanca Fernández (dels 3.000 metres), Íngrid Pino (del 1.500 metres), i Mar Vico (baixa d'última hora en el salt d'alçada).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut