Barça Lassa B – Cáceres Patrimonio de la Humanidad (87-78): S’imposa la joventut

Amb quatre jugadors júniors, els blaugranes guanyen un partit vibrant davant un dels equips amb més experiencia de la LEB Oro

Amb la baixa de Max Esteban per lesió a un dit de la ma esquerra i Diagne amb el primer equip, Julbe incorporava 4 jugadors de l’equip júnior per jugar el partit. Samanic, Titic, David Font i Digbeu formaven part de la plantilla més jove del Barça B. A la vegada les lesions també havien fet que el Cáceres vingués a Barcelona amb 8 jugadors.

Joc Intens

Màxima nivell ofensiu en l’inici del partit per part dels dos equips. Esmaixades, triples, rebots... bàsquet en essència i avantatge visitant per 19 a 22 en el minut 7. Els de Cáceres fonamentaven el seu atac en l’encert en tir de tres i en el joc interior i els de Julbe buscaven córrer per obtenir cistelles fàcils. La diferència física, favorable als extremenys, els distanciaven per 10 punts (26-36)  a la fi del primer quart.

La sortida blaugrana en el segon quart va ser bona. Herun liderava l’anotació i malgrat la inferioritat física dels joves blaugranes, la intensitat en el joc els tornava a posar en partit (38-41) en el minut 4.Els visitants seguien amb l’encert en el tir de tres (8/11) i marxaven al descans amb un 45 a 49 favorable.

Joves amb cap madur

Tot i bon inici de quart del Cáceres, el Barça Lassa B va poder prendre el ritme del partit, anular les opcions ofensives del rival i en el minut 7 un triple de Sergi Mártinez posava el 62 a 61 favorable als blaugranes. Els darrers minuts del quart es desenvolupaven amb igualtat però els de Julbe s’emportaven el quart per 70 a 67 i amb les opcions obertes per emportar-se el partit.

El Barça Lassa B havia guanyat confiança en el tercer quart i la disposició defensiva els facilitava un 76 a 69 favorable en els primers tres minuts del darrer quart. Cáceres no tenia la mateixa fluïdesa en el joc però la seva qualitat el mantenia en la lluita pel partit (79-72) en l’equador del darrer període.

S’entraven en el tres darrers minuts amb un 81 a 76 favorable al filial blaugrana. Els visitants confiaven en donar pilotes a Grabauskas en posicions properes a cistella. Una antiesportiva de Rakocevic situava al Barça 6 punts per sobre i poc menys de dos minuts de joc. En els instants finals els joves de Julbe van poder controlar el partit i endur-se un triomf treballat i merescut per 87 a 78.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça Lassa B – Cáceres Patrimonio de la Humanidad