El Barça, premiat en la 25a nit de l’esport de Mollet

El Barça, premiat en la 25a nit de l’esport de Mollet

El vicepresident primer, Jordi Cardoner, va recollir el reconeixement en un acte en què també es va premiar la molletana Carmen Sánchez, de la secció d’atletisme del Barça

La gala de la Nit de l’Esport, celebrada ahir, divendres 26 de gener, al Teatre Can Gomà de Mollet, va lliurar un premi de reconeixement al FC Barcelona pel suport a la nominació de Mollet com a Ciutat Europea de l’Esport. El vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, va recollir aquest guardó en un acte que celebrava la seva vint-i-cinquena edició.

Així mateix, també es va premiar l’atleta nascuda a Mollet Carmen Sánchez, per l’excel·lent temporada esportiva realitzada durant l’any passat. Aquesta gala anual premia els millors esportistes, equips, entitats, escoles i patrocinadors de Mollet per la tasca que han dut a terme al llarg de l’any. En aquesta XXV edició també s’ha reconegut amb una menció especial aquelles administracions, institucions, fundacions, col·legis professionals, empreses i mitjans de comunicació pel seu suport.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Mollet i responsable de l’Àrea d’Esports, Josep Monràs; Gerard Figueras, secretari general de l’Esport de Catalunya; Maite Fandos, diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona, i Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut