Local

Acord amb el Montreal Impact per al traspàs de Ballou

L’atacant, de 18 anys, arriba des de la MLS al Barça B i signa per a les properes cinc temporades

El FC Barcelona i el Montreal Impact han arribat a un acord per al traspàs del jugador Ballou Jean-Yves Tabla al Barça B. El jugador ha rubricat la seva vinculació per a les properes tres temporades amb dues més opcionals. La seva clàusula de rescissió és de 25 milions d'euros els tres primers anys i de 75 milions d'euros si amplia el seu contracte.

El jugador ha passat les pertinents proves mèdiques aquest matí als serveis mèdics del FC Barcelona i ha signat el seu nou contracte a les oficines de la Ciutat Esportiva amb el directiu responsable del Barça B, Silvio Elias, i el secretari tècnic del futbol formatiu professional, Jose Mari Bakero.

Joventut i velocitat

Ballou Jean-Yves Tabla, nascut a Abidjan (Costa d’Ivori) fa 18 anys, és un jugador format a les categories inferiors del Montreal Impact de Canadà, fins que es va incorporar al primer equip que juga a la MLS americana la temporada passada. Conegut futbolísticament com a ‘Ballou’, aquesta passada temporada va jugar 21 partits, 11 com a titular, marcant dos gols i donant dues assistències a la màxima divisió americana. A més, Ballou també ha estat internacional en categories inferiors amb Canadà sub20.

Més notícies aquí