Barça Lassa B – Ikasa BM Madrid (29-29): Remuntada i empat

Barça Lassa B – Ikasa BM Madrid (29-29): Remuntada i empat

Tot i anar perdent per 8 gols, el segon equip de l’handbol aconsegueix un empat a la Ciutat Esportiva

Els blaugranes tornaven a jugar a casa després de la bona imatge que van donar, la setmana passada, a Aranda de Duero. El Barça Lassa B ha anat de menys a més i ha pogut empatar un partit que tenia molt complicat, que ha seguit des de la grada per Xavi Pascual, entrenador del primer equip de l’handbol blaugrana.

Domini visitant

Costava entrar en el partit. El Barça Lassa B es veia sorprès per l’efectivitat ofensiva dels madrilenys i un 5 a 9 en el minut 12 donava la iniciativa a l’Ikasa BM Madrid. Roi Sánchez, entrenador blaugrana, intentava parar l’ofensiva visitant amb un temps mort, però continuaven dominant per 7 a 14 en el minut 20.

Els blaugranes volien reaccionar i a manca de dos minuts pel descans retallaven diferències i es situaven 12 a 16, diferència que es mantenia en el descans (14-18).

Remuntada blaugrana

La igualtat presidia els primer minuts de la segona part. En els primer 10 minuts de joc es mantenien les diferències i el 19 a 23, favorable als visitants, donava fe del que es veia en el pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Els blaugranes van treure l’esperit i van empatar el partit a 27, després d’un gol de Diocou a cinc minuts per a la fi del partit. Però dues exclusions consecutives al Barça Lassa B, en el minut 26 de la segona part, deixaven molt mermat a l’equip.

Tot i això, els de Roi Sánchez entraven al darrer minut empatats a 29 i recuperant els jugadors exclosos. Trenta segons i atac visitant i amb una ferma defensa els blaugranes van mantenir l’empat a 29 com a resultat definitiu.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça Lassa B – Ikasa BM Madrid

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut