Pas de gegant cap a la tercer posició (4-3)

L’hoquei gel es va imposar per 4-3 al SAD Majadahonda i fa un pas endavant per certificar la tercer plaça de la lliga

La secció d’hoquei gel del FC Barcelona va sumar una victòria important per aconseguir la tercera plaça de la lliga. El conjunt català va superar al SAD Majadahonda per 4-3 en un partit en el qual els blaugranes van tenir fases on van dominar però que també van haver de lluitar fins al final.

El primer període va començar amb un clar domini del Barça que en el minut 14 obria el marcador amb el gol de Bret Gradner (1-0). Just en l’inici del segon període els blaugranes van ampliar la diferència amb el gol de Marcus Fajardo (2-0). Amb el 2-0 en el marcador, els de Majadahonda van reaccionar i van ser capaços d’empatar un partit que el Barça tenia controlat.

Ja en l’últim període, el Barça va tornar a tenir el control del partit. Els locals van saltar al gel amb les idees clares i en poc menys de 20 segons van ser capaços de tornar a posar els dos gols de diferència. En el minut 3 del període, Oriol Rubio tornava a avançar el Barça (3-2) i 17 segons més tard, Peter Wallmark, posava el 4-2. En els últims instants de l’enfrontament, el SAD Majadahonda va poder anotar un gol que deixava el 4-3 definitiu.

La tercera plaça a tocar

Amb aquesta victòria la secció d’hoquei gel ha fet un pas endavant per aconseguir la tercera plaça de la lliga. Ara els catalans tenen 5 punts d’avantatge sobre el SAD Majadahonda, quart classificat amb 12 punts. Els dos equips han de disputar quatre partits abans d’acabar la fase regular. La propera jornada el Barça rebrà el Jaca, mentre que el Majadahonda descansarà. En l’última jornada els blaugranes visitaran el camp dels de Majadahonda, en un partit que es preveu decisiu.