El Barça ja està a punt per la Copa

El Barça ja està a punt per la Copa

L’expedició blaugrana ha sortit aquest matí amb l’objectiu de repetir el doblet de la temporada passada

L’equip d’atletisme del FC Barcelona ja és camí a València on avui es disputa la Copa del Rei i de la Reina d’atletisme. L’expedició blaugrana formada per una trentena d’atletes iniciarà la reconquesta del títol a partir de les 16:00h. Els primers en competir seran els nois i un cop finalitzi la competició, al voltant de les 18:30h, serà el torn de les noies.

Una trentena d’atletes

Cal destacar que, al llarg de tota la jornada, el Palau Lluís Puig de la ciutat de València allotjarà fins un total de 26 proves, sumant les masculines i les femenines. Les primeres començaran a les 16:00h i la competició no finalitzarà fins a les 21:00h.

Pel que fa a la representació del FC Barcelona, el Barça compta amb 15 atletes en l’equip masculí i quinze en l’equip femení. En la prova dels 60 metres llisos, competiran Ángel D. Rodríguez i Crsitina Lara, i en la mateixa distància però amb tanques participaran Gerard M. Porras i Caridad Jerez. En els 200 metres, el representant del Barça en categoria masculina serà Óscar Husillos, que va batre el rècord d’Espanya dels 300 metres el cap de setmana passat, i en femenina Jaël Bestué. En els 400 metres participaran Lucas Bua i Carmen Sánhez. En els 800 metres el Barça comptarà amb Álvaro de Arriba i Irene Bonilla, en el 1.500 metres, Marc Alcalá i Montse Mas. Pel que fa a la distància més llarga de la competició, els 3.000 metres, participaran Llorens Sales i Ester Navarrete. Pel que fa als relleus, l’equip masculí estarà format per Lucas Bua, Óscar Husillos, Guillermo Rojo, Aleix Porras i Javier Delgado. Els relleus femenins els disputaran Carmen Sánchez, Irene Bonilla, Geraxane Ussia, Lluïsa Mitjà i Eva Sanidrian.

Deixant de banda la velocitat, en el llançament de pes competirà Carlos Tobalina, en els nois, i Elena Gutiérrez, en les noies. En el salt de longitud, Jean M. Okutu i Ruth Ndoumbe seran els representants del conjunt blaugrana, mentre que en el triple salt, ho seran José A. Palomanes i Andrea Calleja. Per últim, en el salt de perxa competiran Dídac Salas i Carla Franch mentre que en el salt d’alçada ho faran Eure Yáñez i Mar Vico.

Consulta l’horari masculí i el femení.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut