El Barça B comparteix valors a l’Institut Guttmann

El Barça B comparteix valors a l’Institut Guttmann

El conjunt blaugrana ha portat a terme una activitat teòrica i pràctica dins del projecte Masia Solidària amb pacients de l’Institut

Després de la victòria a Tenerife i finalitzat l’entrenament d’aquest dimecres al matí, el Barça B ha deixat la Ciutat Esportiva per desplaçar-se fins a l’Institut Guttmann a Badalona. Allà, ha portat a terme una activitat dins el projecte Masia Solidària, una iniciativa del programa Masia 360 que implica als esportistes del Club en diferents causes socials per treballar els valors de manera vivencial.

En aquest cas, l’equip de Gerard López ha conegut de primera mà el funcionament d’un hospital de referència internacional en neurorehabilitació integral, especialitzada, intensiva, personalitzada i basada en l’evidència.

Dividits en dos grups, la plantilla blaugrana en primer lloc ha conegut en boca del doctor Josep Medina la història i les accions desenvolupades en un centre que acull uns 1.000 pacients nous cada any, a més de l’experiència en primera persona d’un pacient que ha explicat el seu cas. Posteriorment, els jugadors han disputat uns divertits partits de bàsquet en cadira de rodes amb els mateixos pacients. Tot plegat ha acabat amb la invitació del Barça B a una segona trobada, aquesta vegada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Les declaracions de Rodrigo Tarín:

“És una experiència gratificant, ens ajuda a veure altres coses i veure una altra realitat i sempre es positiu poder compartir aquests moments amb ells, s’ho mereixen. Ens emportem un referent com Juan Carlos, el seu esperit de superació, una lliçó de vida”.

Les declaracions de Marc Cardona:

“Venir a llocs com aquest et fa valorar més les coses i admirar a molta gent. Aquí ens ho hem passat molt bé, sortim de la nostra rutina, hem jugat a bàsquet amb els nois i ha estat molt divertit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut