El somni de la Copa viu fins al final (20-37)

El conjunt de Tomy García ha caigut davant del SilverStorm El Salvador en un partit que s’ha convertit en una festa del rugbi català gràcies a les 3.200 persones assistents.

El FC Barcelona ha quedat eliminat de la Copa del Rei després de perdre per 20-37 davant el SilverStorm El Salvador. El partit ha començat molt de cara pels blaugranes que amb un cop de càstig al minut 3 de joc han posat el 3-0 al marcador. Quan el rellotge ja marcava els 20 minuts de partit, El Salvador ha aconseguit empatar amb cop de càstig (3-3). Arribant a la mitja hora de joc, al minut 28, els visitants s’han avançat amb un assaig transformat que posava el 3-10 a l’electrònic, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

El Barça mostra la seva millor cara

En el segon temps el Barça a tornat a escurçar la diferència amb un nou cop de càstig, però els de Valladolid han tingut el control de l’oval i han pogut aprofitar millor les seves accions d’atac. En poc menys de cinc minuts els visitants han posat terra de per mig amb dues marques que han situat el 6-22. Quan semblava que el Salvador ja havia tancat el partit, el Barça ha posat una marxa més i s’ha tornat a ficar dins de l’encontre. Una marca de Joan Losada ha situat al Barça a 9 punts (13-22). A falta de 20 minuts pel final, El Barça ha disposat de dues ocasions per capgirar el marcador però en totes elles els blaugranes s’han quedat a menys de cinc metres de la línia de marca. Ja en el tram final, els visitants han tornat a anotar i amb tres marques han sentenciat el partit, tot i la marca de Losada en el minut 75.

L’entrenador del FC Barcelona, Tomy García, ha assegurat, després del partit, que encara hi ha una diferència entre Barça i els equips capdavanters de la lliga, però “aquest graó de diferència ja és més proper. Estem creixent i cal seguir”.

Més de 3.000 persones a la Foixarda

Més enllà del resultat esportiu, tant jugadors així com el mateix García han volgut agrair a les 3.200 persones que han assistit a La Foixarda per donar suport a la secció de rugbi del FC Barcelona. De fet, el tècnic blaugrana ha destacat que “el rugbi està creixent tant aquí com a Catalunya i necessitem aquest tipus de partits perquè la gent vegi espectacles com aquests”.