Sortejats els grups de la nova UEFA Nations League

Sortejats els grups de la nova UEFA Nations League

Aquest nou torneig de seleccions del continent europeu es disputarà durant la temporada vinent i tindrà la fase final a l’estiu del 2019

Aquest dimecres 24 de gener s’han sortejat els grups per a la pròxima UEFA Nations League, la nova competició de seleccions que es disputarà durant la temporada vinent i tindrà la fase final entre el 5 i el 9 de juny del 2019.

Pel que fa als futbolistes del Barça, tots formen part del grup A i la sort ha deparat diversos enfrontaments entre jugadors blaugrana. L’Holanda de Cillessen s’enfrontarà a l’Alemanya de Ter Stegen i a la França de Dembélé, Digne i Umtiti en el grup 1. Al grup 2, la Bèlgica de Thomas Vermaelen ha quedat emparellada amb Suïssa i Islàndia. Al grup 3, la Portugal de Semedo i André Gomes competirà per la primera plaça contra les seleccions de Polònia i Itàlia.

Duel de migcampistes blaugrana

Un dels duels més especials serà el de Rakitic contra Busquets i Iniesta. La selecció espanyola dels migampistes del Barça i de jugadors com Jordi Alba i Sergi Roberto, ha quedat emparellada amb Croàcia i Anglaterra.

Funcionament per lliguetes i divisions

LA UEFA Nations League està composta per quatre divisions (A,B,C i D), que separen  les diferents seleccions segons el seu rànquing FIFA. Aquests grups estaran formats per quatre lliguetes petites amb les seleccions que competiran entre si.

Els primers classificats de les quatre lliguetes del grup A disputaran una final four durant el mes de juny del 2019. La resta de grups (B,C,D), competiran pel primer lloc de cada lligueta, que permet l’ascens de categoria. Per contra, el darrer classificat de cada lligueta haurà de baixar a una categoria inferior.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut