Premis per als abonats amb carnet de Jugador 12 i Jugador 6

Premis per als abonats amb carnet de Jugador 12 i Jugador 6

Entrades Vip i places en desplaçaments dels equips de futbol i bàsquet es van sortejar el dijous 25 de gener entre el col·lectiu de socis fidels al Camp Nou i al Palau Blaugrana

El passat dijous 25 de gener es va celebrar el sorteig davant notari que va determinar els noms dels socis amb carnet de Jugador 12 i Jugador 6 premiats amb diferents entrades vip i dos desplaçaments per seguir els primers equips de futbol i bàsquet.

Amb els carnets Jugador 12 i Jugador 6, el FC Barcelona reconeix l’aportació de tots aquells socis abonats al Camp Nou o al Palau Blaugrana que demostren el seu suport als primers equips de futbol i de bàsquet respectivament, amb la seva assistència als partits disputats al llarg de la temporada, o que alliberen el seu carnet a través del Seient Lliure.

Els socis abonats que així ho van fer la passada temporada, disposen ara del carnet Jugador 12 o Jugador 6, i un dels avantatges que ofereixen aquests carnets és el de poder optar a diferents premis com poden ser en aquest cas, entrades vip per als partits de casa, o poder desplaçar-se a diferents partits que es disputin fora de casa.

En cadascun dels premis, l’acompanyant ha de ser també soci del FC Barcelona i major de 16 anys. Membres de l’Àrea social del Club es posaran en contacte amb els guanyadors via telefònica i per mail  per informar del premi. 

Premis Jugador 12

En aquest sorteig, els abonats amb el carnet de Jugador 12 van optar com a premi principal a un viatge, amb acompanyant, d’un dels programes que ofereix FCBDesplaçaments en un partit fora del Camp Nou, que inclou el viatge, els trasllats i l’entrada al partit.

En el mateix sorteig es van conèixer també els noms d’altres tres socis que van guanyar dues entrades vip per assistir a un dels partit de lliga a celebrar al Camp Nou. El primer ja va poder gaudir d'aquesta entrada vip al partit contra l'Alavès, i els altres ho faran en els partits contra el Getafe i el Girona.  

Premis Jugador 6

Pel que fa als socis abonats amb el carnet Jugador 6, es va sortejar un desplaçament a Lituània, amb un acompanyant, per estar al costat de l’equip en el seu partit d’Eurolliga contra el Zalgiris Kaunas l’1 de març. El viatge inclou el vol amb l’equip, hotel en règim d’allotjament i esmorzar, trasllats, entrada i assegurança.

Cinc altres socis amb l’abonament Jugador 6 van resultar premiats amb dues entrades vip per assistir al Palau Blaugrana a un dels partits del Barça Lassa. El primer soci guanyador ja va gaudir de la seva entrada entrada vip en el partit contra el Joventut, i els altres ho faran en els xocs contra el Retabet Bilbao, Estrella Roja, Betis i Guipuzkoa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut