Espanya i França es jugaran un bitllet per a la final de l’Europeu

Espanya i França es jugaran un bitllet per a la final de l’Europeu

Els dos combinats classificats per a les semifinals amb presència blaugrana –un total de set jugadors- s’enfrontaran aquest divendres amb una de les dues places per a la final de Zagreb en joc

Després d’una Main Round de màxima igualtat, l’Europeu d’handbol ha arribat ja a la fase decisiva per la lluita per les medalles. La final és a un pas, i set jugadors del Barça Lassa lluitaran per ser-hi. A més, ho faran enfrontant-se els uns contra els altres en un apassionat Espanya – França. Per una banda, Pérez de Vargas, Entrerríos, Valero Rivera, Viran Morros i Ariño. A l’altra, Sorhaindo i Dika Mem. Dos candidats al títol cara a cara en una semifinal de color blaugrana.

Per arribar fins a les semifinals, tots dos conjunts han fet camins ben diferents. França es va classificar com a primera del grup 1 amb les cinc victòries possibles i 10 punts, mentre que Espanya s’ho va jugar tot en un últim partit decisiu. El combinat de Jordi Ribera va certificar dimecres l’accés a la lluita per les medalles amb una gran victòria contra Alemanya (27-31), que el va situar segon del grup 2 amb sis punts.

El partit es disputarà aquest divendres a les 18:00 hores, i assegurarà la presència de jugadors blaugrana a la final del diumenge. L’altra semifinal, que es disputarà a les 20:30 hores, enfrontarà Dinamarca i Suècia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut