Retorn al camí de la victòria (82-76)

El Barça CBS va sumar una important victòria a casa per un ajustat 82-76 davant l’Avilés

El conjunt dirigit per Mateo Rubio va aconseguir una important victòria davant l’Associación Deportiva Avilés i recupera les bones sensacions després de la derrota en la passada jornada. En el primer quart, el partit va estar molt igualat i només dos punts separaven les catalanes i les asturianes (22-20). A poc a poc les blaugranes van anar imposant el seu joc i van poder obrir una petita diferència de 7 punts amb la qual s’arribava al descans (47-40).

Saber gestionar el resultat

En el tercer període el Barça va seguir amb la bona dinàmica dels dos primers quarts però les blaugranes van ser incapaces de trencar el partit i escapar-se en el marcador tot i els 12 punts de diferència que el Barça va poder agafar abans de l’inici del quart període. Al final el Barça va saber gestionar l’avantatge i sumar una nova victòria per un ajustat 82-76, que permet a les blaugranes mantenir-se com a segones de la Lliga Femenina 2 a dues victòries del Celta.