Local

Messi, Suárez i Mascherano s’incorporen als entrenaments

Els tres futbolistes sud-americans, amb permís per allargar les seves vacances de Nadal, han tornat a exercitar-se amb el grup, que continua preparant el partit de Copa contra el Celta en la primera sessió del 2018

Primer entrenament del 2018 i primera sessió després de les vacances de Nadal amb tots els disponibles. I és que aquest dimarts 2 de gener s’han incorporat al grup els tres futbolistes que faltaven: Leo Messi, Luis Suárez i Javier Mascherano.

D’aquesta manera, Ernesto Valverde ha pogut seguir preparant el partit contra el Celta amb més efectius, en una jornada de feina que s’ha dut a terme al Camp Tito Vilanova. A banda dels disponibles del primer equip, el tècnic ha comptat amb els jugadors del Barça B Carles Aleñá i Jose Arnaiz.

Aquest és el primer entrenament de l’any, però no serà l’últim abans de viatjar cap a Balaídos. I és que aquest dimarts, també a la tarda, l’equip ultimarà els detalls del duel contra l’equip gallec, corresponent a l’anada dels vuitens de final de la Copa. Abans de la sessió, Ernesto Valverde compareixerà en roda de premsa, la primera del 2018.

Més notícies aquí