FC Barcelona - Catgas Energia Santa Coloma: Sense sort al derbi (2-2)

Els d’Andreu Plaza sumen un punt en el retorn de la LNFS en aquest 2018, en un partit apassionant i que ha comptat amb moltes ocasions. Tolrà i Ferrao, els golejadors blaugrana

El FC Barcelona Lassa de futbol sala ha començat el 2018 amb un empat. Ho ha fet en el derbi català contra el Catgas Energia Santa Coloma, al Palau, en un partit d’alt voltatge (2-2). Perquè s’han vist moltes ocasions, especialment des del bàndol blaugrana –tres pilotes al pal incloses-, però finalment el repartiment de punts ha estat una realitat.

S’ha avançat el Catgas Energia Santa Coloma, amb un gol de David Álvarez quan només s’havia jugat un minut de joc (0-1, min 1), i encara amb l’homenatge als exblaugrana Cristian i Ari Santos, ara a l’equip visitant, a la retina dels 3.397 espectadors. Però, amb la pressió alta, els d’Andreu Plaza han buscat l’empat, i l’han trobat mitjançant un gol de Tolrà després d’una passada de Joselito (1-1, min 7).

Un resultat que, tot i que el Barça ha intentat moure en diverses ocasions, finalment han estat els d’Óscar Redondo els que han pogut canviar. I ho han fet sobre la botzina del descans, amb una passada al segon pal de Pablo del Moral que ha rematat Ximbinha per superar Juanjo (1-2, min 19).

La victòria no arriba

Malgrat el resultat, el Barça no ha baixat els braços. Ho han intentat i han sortit amb ganes a la represa, però la defensa i un Cristian providencial ho han posat difícil. Ferrao sí que ha pogut marcar, en una jugada d’estratègia (2-2, min 33), però el gol de la victòria s’ha resistit. El Catgas ha patit, especialment quan Dyego ha estavellat la pilota contra el travesser (min 37), però finalment el derbi català del futbol sala ha acabat en taules.