Real Betis Energía Plus-Barça Lassa: Triomf per tancar una bona setmana (82-89)

Els de Sito Alonso sumen la tercera victòria de la setmana amb una bona actuació a Sevilla. Un triomf que suposa la classificació matemàtica per a la Copa del Rei de Gran Canària

La millor manera de tancar una bona setmana. El Barça Lassa ha tancat una exigent setmana amb tres partits amb ple de victòries després de superar el Betis per 82-89 en un matx dominat en gran part pels de Sito Alonso. Vezenkov, amb 17 punts i 20 de valoració ha estat el blaugrana més destacat en un duel de color blaugrana a partir del primer quart.

El duel ha començat amb el Betis per davant en el marcador amb un parcial inicial de 10-2. Els de Sito Alonso han pogut retallar diferències amb el control de rebot i les recuperacions de pilota. Amb un parcial de 0-6 s’ha ajustat el resultat al final del primer període (21-19).

En el segon període el parcial ha estat el moment per capgirar el marcador. I és que els blaugranes han desplegat i amb una cistella de Koponen els culers se situaven per davant (24-25, min 15). No tan sols això, sinó que el Barça Lassa ha augmentat progressivament la renta  fins als set punts, després d’un triple d’Heurtel (24-31). El Barça Lassa domina el matx i amb un nou parcial de 0-9 la diferència ha augmentat per sobre dels 10 punts (42-59). En els darrers compassos del tercer període el resultat s’ha ajustat, si bé els blaugranes s’han mantingut per davant (49-42).

Sentencien la cinquena victòria consecutiva

Els homes de Sito Alonso han confirmat el triomf en el darrer període i amb un avantatge que s’ha apropat als 20 punts, però que finalment s’ha situat al voltant dels 10. Els darrers instants del matx també han suposat el debut de Radions Kurucs en la Lliga Endesa, amb una esmaixada inclosa. Els blaugranes han tancat el tercer triomf de la setmana amb un resultat de 89-82 i sumen així la cinquena victòria consecutiva entre Lliga i Eurolliga.