Barça Lassa – Vendrell: Victòria treballada per continuar sumant (5-1)

Els culers mantenen la bona ratxa de triomfs a l’OK Lliga i superen amb contundència el Vendrell gràcies als gols d’Alabart, Pau Bargalló, Lucas Ordoñez, Barroso i Pablo Álvarez

Victòria molt treballada del Barça Lassa al Palau Blaugrana davant el Vendrell (5-1) en el partit corresponent a la 18a jornada del campionat de Lliga. Els culers han estat superiors als visitants i, tot i començar perdent, han capgirat a la perfecció el marcador per acabar guanyant amb solvència i enduent-se els tres punts. Amb aquesta victòria, els d’Edu Castro se situen líders provisionals de l’OK Lliga a l’espera del que faci el Liceo diumenge davant el Palafrugell.

El matx, però, no ha començat de la millor manera per als blaugranes. Tot i que els d’Edu Castro han dominat els primers compassos, ha estat el visitant Mudarra, als 15 minuts de joc, qui ha avançat el Vendrell desviant un llançament llunyà de Jordi Ferreti (0-1). La reacció culer ha estat pràcticament immediata i Alabart ha empatat el matx (1-1, min 17) agafant un rebot després d’una bola al travesser. El duel ha arribat al descans amb empat al marcador després d’una primera part molt oberta i vibrant.

Ja a la segona meitat els culers han dominat amb claredat el partit i la superioritat ha acabat veient-se reflectida al marcador. Als set minuts de joc Pau Bargalló, després d’una gran combinació amb Pablo Álvarez, ha retallat el rival i ha definit a la perfecció davant de Gerard Camps (2-1, min 32).

La sentència, als darrers deu minuts

Tot i el control blaugrana, el resultat arribava encara obert als darrers deu minuts de partit, fins que Lucas Ordoñez s’ha encarregat d’obrir escletxa al marcador. L’argentí, amb un gran llançament creuat sortint des del darrere de la porteria, ha situat el 3-1 (min 40). Quatre minuts després, Xavi Barroso ha sentenciat el matx des del punt de penal amb un magnífic llançament a l’escaire (4-1, minut 44).

Pablo Álvarez (min 47) ha tingut el cinquè, però el seu llançament de falta directa l’ha aturat Camps. Tot i així, el 7 blaugrana s’ha pogut refer pocs minuts després, i als darrers segons del partit ha anotat el definitiu 5-1 després de recollir un rebot (min. 50). Finalment, victòria contundent dels d’Edu Castro, que sumen tres punts més a l’OK Lliga.