RCD Espanyol – FC Barcelona: Primer, Cornellà

RCD Espanyol – FC Barcelona: Primer, Cornellà

(21 h, BeIN LaLiga) Els d’Ernesto Valverde juguen el partit d’anada dels quarts de final de la Copa a domicili, amb l’objectiu d’aconseguir un bon resultat en la primera batalla

Nou repte per al FC Barcelona. Aquest dimecres, els d’Ernesto Valverde juguen l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei, i ho fan contra un rival dur. L’Espanyol serà l’escull que hauran de superar els blaugranes, a doble partit, si volen ser a les semifinals de la competició del KO i continuar aspirant a revalidar el títol per quarta vegada consecutiva.

Cornellà serà l’escenari d’un gran duel entre els dos equips catalans, en un derbi que promet emocions fortes. Perquè, tot i que en l’últim precedent el Barça va guanyar el partit de Lliga del Camp Nou (5-0), la Copa és un altre món.

No importen les dinàmiques, només els dos partits. I Ernesto Valverde ho sap. “Un enfrontament entre el Barça i l’Espanyol redueix les diferències que hi pugui haver a la Lliga pel factor emocional, perquè un derbi és un derbi i tots els jugadors ho identifiquen així”, ha dit el tècnic, a banda d’avisar: “Veig l’Espanyol en un gran estat de forma, i els seus números ho confirmen després dels darrers resultats, remuntada contra el Llevant inclosa”.

Els noms del derbi

Per afrontar aquesta anada dels quarts de final, Ernesto Valverde no comptarà amb els lesionats Paco Alcácer, Umtiti, Coutinho, Dembélé, Iniesta i Mascherano. Tampoc amb Yerry Mina, que encara no té el trànsfert. Sense Deulofeu per decisió tècnica, l’entrenador ha decidit convocar Ter Stegen, Cillessen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Suárez, Messi, Rafinha, Paulinho, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Vermaelen i Aleñá.

Tots aquests futbolistes tindran al davant un Espanyol que arriba després d’eliminar el Tenerife i el Llevant, i amb dues victòries i dos empats en els últims quatre partits de Lliga. El seu entrenador, Quique Sánchez Flores, ha comentat: “Veig l’equip preparat i amb moltes ganes. Estem en un bon moment de la temporada, l’equip mossega millor els partits i té més confiança”. Per a aquest partit, el tècnic madrileny recupera Piatti, David López i Javi Fuego, mentre que no comptarà amb Sergio Garcia i Jurado, per lesió, ni amb Marc Roca i Jurado, per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut