Reial Societat – FC Barcelona: Amb l’objectiu de trencar el malefici d’Anoeta

Reial Societat – FC Barcelona: Amb l’objectiu de trencar el malefici d’Anoeta

Els d’Ernesto Valverde volen tancar la primera volta com a invictes, però per fer-ho hauran d’aconseguir un bon resultat en un estadi on no es guanya a la Lliga des del 2007

Si hi ha un estadi complicat per al FC Barcelona, aquest és Anoeta. Un camp que el FC Barcelona visita aquest diumenge per jugar contra la Reial Societat un partit que servirà per tancar la primera volta (20.45 hores, Movistar Partidazo). I si els d’Ernesto Valverde volen acabar-la com a invictes hauran de treure un bon resultat d’un escenari on no es guanya, en Lliga, des del 2007.

Però, malgrat ser conscients de la dificultat del duel, l’equip blaugrana viatja a terres basques amb el clar objectiu de trencar la mala ratxa i mantenir la fortalesa d’aquesta temporada. Així ho ha deixat clar Ernesto Valverde quan ha assegurat: “Guanyar a Anoeta és un repte per a nosaltres”.

Per superar-lo, l’entrenador ha decidit comptar amb els següents 18 futbolistes: Ter Stegen, Piqué, I. Rakitic, Sergio Busquets, Denis Suárez, A. Iniesta, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Mascherano, Paulinho, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal i Vermaelen. Així doncs, i a banda dels lesionats Umtiti, Alcácer i Coutinho, Valverde ha descartat Rafinha, Deulofeu i N. Semedo, baixa d'última hora per una amigdalitis, a banda del recent incorporat Yerry Mina, que només ha fet un entrenament amb el grup.

Una Reial Societat perillosa

Amb no gaires bons resultats en les últimes jornades de Lliga, però amb un equip format per jugadors de gran qualitat, amb capacitat de combinació i una pressió alta i intensa. Així és una Reial Societat que arriba més descansada que el Barça, ja que no ha jugat partit de Copa.

A més, el tècnic de la Reial Societat, Eusebio Sacristán, és un vell conegut de la parròquia blaugrana. Diu que, per guanyar els barcelonistes, hauran de continuar sent fidels al seu joc. I més si volen capgirar una situació que no és gaire positiva, amb tres empats, tres derrotes i una victòria en les últimes jornades. “Guanyar el Barça i millorar la situació per la qual passem actualment ha de ser una motivació”, ha dit un entrenador que recupera Imanol Agirretxe i Januzaj, però que no comptarà amb Íñigo Martínez, De la Bella, Carlos Martínez, Pardo, Guridi i Bautista. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut