Barça Lassa - Brose Bamberg: Victòria per continuar creient (81-66)

Els culers superen els alemanys en un matx controlat en gran part pels blaugranes i amb Sanders (màxim anotador del partit amb 17 punts) decidint al darrer quart

Victòria important del Barça Lassa davant el Brose Bamberg (81-66) per continuar fent-se forts al Palau i tenir opcions d'arribar a les vuit primeres places de l'Eurolliga. Els culers, amb un gran partit d'Oriola (12 punts), Heurtel (15) i Sanders (17, decisiu als darrers minuts), s'emporten la victòria en la 19a jornada del campionat, el setè triomf dels barcelonistes.

El matx ha començat amb cap dels dos equips precisos en atac, amb només dues cistelles als primers tres minuts i mig (2-2). Dues bones accions de Moerman i Hanga han començat a endollar els blaugranes, i, a més, Heurtel i Claver, amb quatre punts cadascun sortint de la banqueta, han permès als barcelonistes marxar al final del primer quart amb un 18-15 al marcador.

Escletxa al segon període

El segon quart s'ha iniciat amb un bon 2+1 d'Oriola, l'inici d'un parcial de 9-3 per als barcelonistes culminat amb una gran esmaixada de Sanders després d'una gran acció col·lectiva. Els visitants han reaccionat mitjançant dos triples, però cinc punts consecutius d'Oriola han tornat a disparar els barcelonistes. A més, un gran triple d'Heurtel ha situat la màxima distància al marcador fins llavors (+12). Finalment, els de Sito Alonso han marxat al descans amb una bona diferència de 10 punts que ha mostrat la seva superioritat a la pista (44-34).

Després del temps de descans, el tercer període ha seguit la tònica de tot el duel. Els barcelonistes han dominat els alemanys amb un bon joc col·lectiu, segurs en defensa i força inspirats en atac, amb Oriola, Heurtel i Sanders com a homes més destacats. Tot i així, amb un espectacular triple de Nikolic i una cistella sobre la botzina d'Heckman, els visitants han aconseguit marxar al descans a set punts dels culers (59-57).

La resolució, al darrer quart

L'últim període, tot i començar amb una gran cistella d'Oriola, ha comptat amb una bona reacció dels visitants, que han arribat a situar-se a només un punt a falta de poc més de tres minuts (67-66). Tot i així, els culers han tornat a dominar el joc per obrir escletxa al marcador i no patir als darrers compassos, i han impedit als visitants anotar durant els tres darrers minuts. Ha estat un parcial espectacular de 14-0 liderat per Sanders, que ha anotat vuit punts consecutius per sentenciar el matx als darrers compassos i acabar guanyant de 15 (81-66).

Finalment, victòria molt treballada i merescuda per al Barça Lassa en el que ha estat el segon partit de la setmana. Ara els culers tancaran la setmana diumenge visitant Andorra.