El Barça ha aixecat un 1-0 advers de l’anada 11 de les 12 vegades que s’hi ha trobat

El Barça ha aixecat un 1-0 advers de l’anada 11 de les 12 vegades que s’hi ha trobat

La darrera remuntada amb aquest resultat després del primer partit va ser a la Copa de Rei de la temporada 2003/04 contra el Llevant

El Barça ha de remuntar aquesta nit el seu duel contra l’Espanyol si vol passar l’eliminatòria i plantar-se a les semifinals de la Copa del Rei. Tot i que el resultat del partit d’anada no va ser positiu, les xifres històriques en aquesta competició donen peu a l’esperança.

L’equip blaugrana ha remuntat 11 de les 12 vegades que va perdre l’anada d’una eliminatòria de la Copa del Rei per 1-0. Hi ha un 92% d’efectivitat, per tant, en remuntades d’aquest estil amb un resultat idèntic en aquesta competició.

La derrota que taca aquest palmarès va ser contra l’Atlètic de Madrid la temporada 1981/82, en què l’equip blaugrana no va poder passar de l’empat sense gols en el partit de tornada.

La darrera remuntada culer després d’un 1-0 en contra data de la temporada 2003/04 contra el Llevant als vuitens de final, quan l’equip va superar el conjunt valencià per 3-1 al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut