Local

100 gols a la Lliga per a Luis Suárez

L’uruguaià, amb el seu doblet contra el Betis, es converteix en el cinquè jugador blaugrana d’arribar a aquesta xifra; ho ha aconseguit en només 114 partits

Amb el triomf blaugrana davant el Betis per 0-5, Luis Suárez ha arribat a la xifra de 100 gols amb el FC Barcelona a la Lliga. En només tres temporades i mitja, o, el que és el mateix, en 114 partits al campionat domèstic, el davanter uruguaià entra a una llista privilegiada on comparteix gesta amb altres grans jugadors de la història blaugrana com Messi, Kubala, César i Eto’o.

De fet, és el primer cop que el ‘charrúa’ arriba a aquesta quantitat de gols en un sol equip a la lliga. Va tancar la seva etapa al Liverpool amb 69 dianes en 110 partits a la Premier League, mentre que a l’Ajax d’Amsterdam en va marcar 81 en 110 a l’Eredivisie.

Alguns dels seus gols més recordats pels barcelonistes són davant el Reial Madrid, equip al qual ha marcat en totes les temporades des que juga al FC Barcelona. A més, ha firmat dos pòquers davant l’Sporting de Gijón i el Deportivo de la Corunya, i ha aconseguit una Bota d’Or i un Pitxitxi (la temporada 2015/16, amb 40 gols).  

Aquesta temporada el davanter suma 15 gols en 17 partits al campionat domèstic, i és que els seus registres golejadors amb els blaugranes sempre han estat excelsos. Durant el seu primer curs al Club va aconseguir 16 gols a la Lliga, el segon, 40, i el tercer, 29. Un total de 100 dianes, xifra que de ben segur continuarà ampliant. A més, cal recordar que entre totes les competicions l’uruguaià suma 137 dianes en 174 enfrontaments amb el FC Barcelona.

Més notícies aquí