Panathinaikos – FC Barcelona Lassa: Derrota a la pista més difícil d’Europa (84-75)

Els blaugranes competeixen però no poden superar un conjunt grec molt poderós a casa, on encara no coneix la derrota a la Lliga grega ni en competició europea

El Barça Lassa no ha pogut continuar amb la ratxa de cinc victòries consecutives i ha caigut a la pista del Panathinaikos grec per 84-75. Tot i una bona primera meitat, els homes de Sito Alonso no han pogut mantenir el ritme a la segona part i han acabat perdent a la pista més complicada de l’Eurolliga, on els grecs encara no han perdut aquesta temporada.

El Barça Lassa ha començat el partit amb caràcter i en la mateixa línia dels darrers duels d’Eurolliga, molt concentrat i amb una defensa intensa. L’equip ha sabut resistir les envestides d’un equip grec molt físic en una primera meitat dura i travada.

Sito Alonso ha tornat a apostar per la parella Ribas – Navarro des de l’inici, i amb Heurtel i Koponen sortint des de la banqueta i anotant amb facilitat. Vuit punts de Tomic al primer quart i deu del base francès en deu minuts han estat clau per controlar el partit i per arribar al final del segon període només dos per sota al marcador (36-34).

A la segona meitat el Barça Lassa no ha pogut mantenir el mateix rendiment i ha cedit a poc a poc davant d’un gran Panathinaikos, que ha crescut davant la seva afició. El base Nick Calathes ha estat el millor dels grecs (17 punts i 12 assistències).

El Barça Lassa ha vist finalitzada una ratxa de cinc victòries consecutives i encaixa la primera derrota de l’any. El proper partit serà aquest diumenge, 14 de gener, a la Lliga Endesa (18.30 hores).