El Barça-Getafe ja té data i hora

El Barça-Getafe ja té data i hora

La visita del conjunt madrileny al Camp Nou serà el diumenge 11 de febrer a les 16.15 hores, en el matx corresponent a la jornada 23 del campionat de Lliga

La 23a jornada del campionat de Lliga, la quarta de la segona volta, ja té els horaris confirmats. El FC Barcelona rebrà la visita del Getafe al Camp Nou en un matx que es disputarà el diumenge 11 de febrer a les 16.15 hores.

Cal recordar que a la primera volta els culers van superar el conjunt madrileny al Colisseu Alfonso Pérez per 1-2, remuntant el gol inicial del Getafe amb dues dianes de Denis Suárez i Paulinho, la daquest ja a les acaballes del duel. El partit és recordat també, especialment, per la lesió d’Ousmane Dembélé al bíceps femoral de la cuixa esquerra.

Ara els barcelonistes rebran el Getafe una setmana després de visitar el RCDE Stadium en la jornada 22 de Lliga, i també poc abans del duel de Lliga de Campions davant el Chelsea. El partit d’anada dels vuitens de final davant els anglesos serà el 20 de febrer (20.45 hores), només nou dies després del partit contra el Getafe. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut