Local

Les primeres 24 hores de Yerry Mina a Barcelona

Repassem com han estat les primeres hores del defensa colombià a Barcelona, des de la seva arribada fins la sessió fotogràfica a les oficines del Club i la visita a l’entrenament per conèixer els seus nous companys

Yerry Mina ha viscut les primeres hores a Barcelona. Des de l'arribada a l'aeroport fins als actes d'aquest divendres a les instal·lacions del FC Barcelona. Descobreix com ha viscut el defensa colombià, des de primera hora del matí, un dia ple d’actes. I és que Mina ha passat la revisió mèdica a l’Hospital de Barcelona i a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Seguidament ha pogut conèixer als companys d’equip en una visita a l’entrenament.

A més, el futbolista colombià ha realitzat una sessió fotogràfica a les oficines del FC Barcelona per als mitjans informatius i ha parlat pels mitjans del Club. Posteriorment, també ha vist el Camp Nou i després ha visitat el Museu i la FCB Megastore de l’Estadi. En el següent vídeo, repassem com ha estat aquest primer dia de Yerry Mina. No t’ho perdis!

Més notícies aquí