Local

Sessió de recuperació després del triomf al Villamarín

El FC Barcelona, amb la victòria contra el Betis encara molt recent, s’ha exercitat al camp 3 de la Ciutat Esportiva amb els disponibles del primer equip

El FC Barcelona torna a la feina, aquest cop per començar a pensar ja en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei contra l’Espanyol. Els d’Ernesto Valverde, que hauran de remuntar un 1-0 en contra al Camp Nou, s’han exercitat aquest matí sense temps per descansar, després del triomf d’aquest diumenge contra el Betis (0-5).

Ho han fet en una sessió que ha servit de recuperació dels titulars i que s’ha fet al camp 3 de la Ciutat Esportiva. En aquest entrenament s’ha pogut veure Andrés Iniesta i Javier Mascherano fent treball amb el grup.

El cos tècnic, a banda de tots els disponibles del primer equip, ha decidit comptar amb els jugadors del Barça B Aleñá, Kaptoum, Dani Morer, Samu Araujo i Hongla, així com el juvenil Iñaki Peña.

Aquesta, doncs, ha estat la primera sessió d’una setmana en què es tornaran a jugar dos partits: el ja esmentat partit de Copa contra l’Espanyol (dijous, 21.30 h), però també el partit de Lliga contra l’Alabès (diumenge, 20.45 h).

Més notícies aquí