Josep Maria Bartomeu, present en el Comitè de Competicions de Clubs de la UEFA

Josep Maria Bartomeu, present en el Comitè de Competicions de Clubs de la UEFA

El president del FC Barcelona ha participat aquest divendres en aquest panel de la UEFA que té entre les seves atribucions definir el format de les competicions europees de clubs

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha participat aquest divendres a Nyon en la reunió del Comitè de Competicions de Clubs de la UEFA. Aquesta és la primera reunió de l’any d’aquest organisme, que té com a missió principal dissenyar, definir i monitoritzar el format de les competicions europees de clubs, la UEFA Champions League i l’Europa League. Entre les seves atribucions està la d’estudiar i proposar després al comitè executiu possibles modificacions en les competicions de clubs, assignació de finals, distribució d’ingressos resultants d’aquestes competicions, normativa i mecanisme dels sortejos, etc.

Durant la reunió d’aquest divendres s’han tractat, entre altres temes, qüestions sobre el fair play financer, així com sobre els pagaments de solidaritat que es duen a terme amb els ingressos de la Champions League  i sobre possibles canvis de regulacions de les competicions de clubs per al període 2018-2021. La reunió ha estat presidida per Fernando Gomes, president d’aquest panel i actual màxim responsable de la Federació Portuguesa de Futbol.

Bartomeu també forma part del Comitè Executiu de l’ECA des del mes de maig del 2014, quan va ser nomenat membre del Comitè Estratègic de Futbol Professional de la UEFA, un càrrec que comporta participar en el màxim òrgan executiu de l’Associació de Clubs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut