Fran Sánchez: “Queda molta lliga, hem de mirar endavant”

Fran Sánchez: “Queda molta lliga, hem de mirar endavant”

El tècnic blaugrana toca de peus a terra i evita qualsevol conclusió per l’actual liderat de l’equip

L’entrenador del FC Barcelona Femení, Fran Sánchez i la jugadora Bárbara Latorre, han fet la valoració del partit de dissabte, de la J18 de la Liga Iberdrola, que enfrontarà a les blaugranes davant la Real Sociedad, en el Mini Estadi.

L’empat de la Real davant l’Atlético de Madrid, combinat amb el triomf barcelonista a Albacete, deixa 2 punts per davant a les blaugranes. Una diferència que el Femení no veu que signifiqui massa i que cal continuar en la línia apuntada.

Les opinions de Fran Sánchez

“La Real està mostrant bon joc i bona imatge. En els inicis no van aconseguir punts però han canviat la dinàmica i això és veu reflexat en el seu nivell de joc”

“Ja ho vam veure allà, ens va costar molt assolir el triomf en el seu camp i esperem un partit semblant”

“Nosaltres hem d’entendre que els rivals tenen les seves armes. Hem de treballar per contrarestar-les i imposar el nostre joc. El joc de la Real es veu en els resultats i no serà un partit fàcil”

“Queda molta lliga. Hem de mirar endavant, sumar de tres en tres i quan arribi el final ja mirarem. Seria molt absurd pensar que, com ara estem un passet per davant, la cosa esta feta. Fa uns mesos era al revés. Queden moltes coses per passar”

Les opinions de Bárbara Latorre

“Serà un partit molt complicat. La setmana passada van empatar davant l’Atlético i segur que venen molt motivades, amb ganes de treure punts d’aquí”

“Hem de tenir els peus a terra, resta encara molta lliga. Tenim un petit avantatge però nosaltres hem de seguir com sempre: donant el màxim a cada partit i així arribaran els resultats”

“Sabem que la Real defensa molt bé i nosaltres hem de seguir la línia que ens hem marcat. Ens trobarem la millor versió de la Real. Serà molt complicat davant un equip que lluita molt i que ens posarà les coses difícils però nosaltres també els hi posarem”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut