Xerrada de la Federació de Penyes del Barcelonès Est a 70 estudiants dels Estats Units

Xerrada de la Federació de Penyes del Barcelonès Est a 70 estudiants dels Estats Units

Els ponents han explicat als estudiants què són i què signifiquen les Penyes del FC Barcelona dins del barcelonisme

El passat dimarts 6 de febrer, la seu de la Penya Foment Martinenc va acollir la VIII xerrada de la Federació de Penyes del Barcelonès Est als estudiants procedents dels Estats Units, centrada en explicar als alumnes què són, què fan i què signifiquen les Penyes per un club com el FC Barcelona.

El col·loqui ha comptat, un any més, amb la presència de Jordi Monturiol, president de la Federació amfitriona, Vicenç Notari, President de la Federació de Penyes del Baix Llobregat, i Ángel Pérez, President de la Penya Foment Martinenc. Com a novetat, aquest any els ha acompanyat Joan Poquí, periodista del diari esportiu Mundo Deportivo.

Els estudiants s’han desplaçat a Barcelona per cursar l’assignatura de Global Marketing and Culture of FC Barcelona, dins del programa Study Abroad de la Universitat Pompeu Fabra. Aquest curs està orientat a analitzar el paper del futbol a Europa en el marc dels estudis culturals, posant especial èmfasi en els temes històrics, sociològics i polítics, vinculats a un determinat cas d’estudi: el FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut