Penyistes culers de tot el món tenyiran Londres de blaugrana

Penyistes culers de tot el món tenyiran Londres de blaugrana

Més de 330 penyistes de 150 penyes viatjaran a la ciutat del Tàmesi per gaudir del Chelsea-Barça de vuitens de final

Des del passat 11 de desembre, el Barça ja té un rival assignat per als vuitens de final de la Champions League, el Chelsea. El proper 20 de febrer, els blaugranes, acompanyats d'un bon grup de socis i penyistes, viatjaran fins a la capital del Regne Unit per disputar el partit a Stamford Bridge, estadi que ha brindat bons i mals moments per al conjunt culer. A poc menys d'una setmana per al decisiu partit, i amb gran expectació per davant, l'estadi londinenc ja tenia venudes totes les seves localitats per rebre els d'Ernesto Valverde.

Desembarcament penyista

Per descomptat, els penyistes blaugranes, molts d'ells socis, no volen perdre tan esperat partit. Per això, més de 330 penyistes de 150 penyes d'arreu del món es desplaçaran a la capital britànica per viure el partit en primera persona. A alguns d'ells, Stamford Bridge els queda una mica més a prop. És el cas dels seguidors de les tres penyes que actualment hi ha al Regne Unit: la Penya Union Blaugrana, de Newcastle, la Penya Blaugrana Irvine, situada a la costanera localitat escocesa, i la nascuda a la gran capital el 1985, la Penya Blaugrana London of Great Britain.

Una agenda d'actes per donar suport a l'equip

Amb motiu d'aquesta gran mobilització penyística, la Penya de Londres, amb 32 anys d'antiguitat, serà l'amfitriona que acollirà tots els penyistes forans. Per a l'ocasió, el dia previ al partit, el dilluns 19, s'ha organitzat un sopar amb 50 penyistes a la seu de la Penya, al Bar & Co, situat en la llera del riu Tàmesi. Al llarg del temps, aquest bar s'ha convertit en un dels més emblemàtics de la ciutat. Un dels seus propietaris, Jorge Gallardo, un jove culer fins a la medul·la i nascut a Barcelona, ​​ha convertit aquest lloc en un lloc de peregrinació setmanal i un espai on trobar-se amb els amics i, per què no, veure el futbol. Peculiar com pocs, el bar es troba dins d'un vaixell, té capacitat per a 150 persones i compta amb dos espais: la coberta, amb una pantalla per veure els partits, i una sala interior al pis de sota amb quatre pantalles i un projector. El sopar, que es farà en aquest fantàstic lloc, serà inaugurada amb els parlaments de Josep Maria Barnils, directiu en cap de la Comissió Social del FC Barcelona i Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona.

Dimarts, durant les hores prèvies al partit, la Penya londinenca també ha planejat dues trobades. El primer tindrà lloc de 14:30h a 15:00h a la icònica Shaftesbury Memorial Fountain de Picadilly Circus, on el mateix Antoni Guil es reunirà amb tots els socis i penyistes que vulguin començar a escalfar motors. Seguidament, molt a prop de Picadilly Circus, a partir de les 15:00h, començarà la prèvia del partit en el Riley's Sport Bar Haymarket, al bar d'esports més gran de la ciutat. Una trobada que ja s'ha convertit en tradició cada vegada que el Barça trepitja la ciutat per enfrontar-se a un equip londinenc.

Partit decisiu

El suport dels aficionats serà fonamental per animar l'equip al difícil camp dels d'Antonio Conte. Els dos equips es tornaran a veure les cares el proper 14 de març al Camp Nou, el dia crucial per conèixer quin dels dos equips passarà als quarts de final. Passi el que passi, l'equip mai està sol, penyes d'arreu del món continuaran donant suport al FC Barcelona sota un mateix denominador comú: la passió blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut