Amb la il·lusió de tornar a jugar a casa

Amb la il·lusió de tornar a jugar a casa

Un Barça Lassa amb moltes baixes torna al Palau Blaugrana 60 dies després per disputar el partit de Lliga Asobal abans que torni la Lliga de Campions

Aquest dimecres torna, per fi, l’handbol al Palau Blaugrana. El Barça Lassa torna a casa després de 60 dies sense jugar-hi, rebent la visita d’un Bada Osca perillós (20:30h, Movistar+). A la sisena posició del conjunt aragonès cal sumar-hi les baixes que arrossega l’equip de Xavi Pascual, que fins a última hora no podrà saber amb quins jugadors pot comptar. Així ho ha explicat el tècnic davant dels mitjans en la prèvia del partit: “Hi ha hagut alguns jugadors que no han pogut entrenar i haurem d’esperar. Abans del partit intentarem fer el millor 16 possible”. En aquest sentit, però, ha deixat molt clar que “si hi ha algú que corri algun risc, no jugarà segur”.

El Bada Osca arriba al Palau en sisena posició a només dos punts de distància del segon. Els aragonesos estan immersos en la lluita per les posicions capdavanteres, ja que entre el segon i el setè només hi ha dos punts de diferència. Sobre el rival d’aquest dimecres, Pascual ha volgut recordar el precedent de la temporada passada, ja que els blaugranes van guanyar de només un gol i remuntant en l’últim moment. “És un equip que defensa bé, que està organitzat i que té bons jugadors en atac”, ha afegit.

El tècnic blaugrana creu que “les lesions formen part del joc”, i que “no valen excuses”. Així mateix, ha sentenciat: “Amb els que estem, a la guerra; i la primera guerra és l’Osca”. Tres dies més tard serà el torn de la Lliga de Campions. El Palau tornarà a vestir-se d’Europa per rebre l’actual campió, el Vardar macedoni. Serà el dissabte, a les 18:00 hores, en un duel decisiu per a les opcions del Barça Lassa d’acabar la fase de grups el més amunt possible.

Homenatge a grans i petits

Abans del partit, que començarà a les 20:30 hores, el Club farà un homenatge als jugadors que van aconseguir medalla a l’Europeu de Croàcia, i també als joves del planter que es van proclamar campions d’Espanya amb les respectives categories de la selecció catalana. En primer lloc sortiran els jugadors infantils, cadets i juvenils, que rebran l’homenatge del Club i del Palau. Tot seguit serà el torn dels medallistes europeus: Pérez de Vargas, Entrerríos, Valero Rivera, Viran, Ariño, Sorhaindo, Dika Mem i N’Guessan. Tots ells es fotografiaran amb els guardons sobre la psita abans que arrenqui el partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut