Ja centrats en ElPozo

Ja centrats en ElPozo

Andreu Plaza recupera als jugadors internacionals que han disputat l’Europeu i ja prepara el partit a Múrcia amb els jugadors disponibles

Toca canvi de xip. Els internacionals ja s’han incorporat aquest dimecres al grup per preparar el partit contra ElPozo. Tolrà, Esquerdinha, Joselito i Adolfo ja s’han entrenat amb normalitat amb la resta dels companys. En canvi, Paco Sedano ha treballat al marge per un dolor cervical puntual que no li ha d’impedir jugar a Múrcia. Tampoc s’han entrenat amb el grup els lesionats Lozano, Rafa López, Aicardo i Roger.

Declaracions de Joselito i Esquerdinha

Ja passats uns dies de la final perduda contra Portugal, Joselito reconeix que “en fred tot es veu diferent”. “Hem d’estar orgullosos de la feina feta i de la medalla de plata”, explica Joselito. Sobre els partits que venen contra ElPozo i contra Movistar Inter, Joselito creu que “només toca pensar en guanyar, creure en nosaltres mateixos i donar-ho tot per superar els reptes que venen”.

Esquerdinha també ha tornat amb un regust amarg. “L’objectiu era l’or, però les coses han anat com ha anat i cal valorar que ha sigut una experiència molt bonica”. Ja centrat en el Barça, Esquerdinha apunta que “la clau és anar partit a partit i ara primer toca un compromís molt important ElPozo per seguir lluitant per la primera posició”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut