El Barça cau a Castelló (3-1)

El conjunt de David Lorente no va poder superar un equip amb set de victòria

El FC Barcelona va ensopegar a la pista del cuer de la Superlliga Masculina per 3 sets a 1. Els blaugranes van començar bé el partit i van embutxacar-se el primer set per un ajustat 25-27. Tot i situar el 0-1 al marcador, el conjunt de David Lorente no va trobar-se còmode en cap moment. De fet, el tècnic blaugrana va assegurar: “Ens ha costat trobar el nostre joc en tots els sets i des del primer moment hem anat a remolc del nostre rival”.

El segon set va estar dominat pels locals, que van arribar a guanyar de 7 punts a l’equador del joc (14-7). Però quan semblava que l’empat pujaria al marcador, un parcial de 0-4 tornava a ficar el Barça dins del set. Dos errors del Barça en moments clau van permetre als locals guanyar el set per 25-23.

El tercer i el quart set van ser força similars al segon parcial. Als primers compassos del set els locals van agafar un avantatge que després van saber gestionar al tram final de cada set. Tot i que el Barça sempre va tenir opcions per guanyar qualsevol dels dos sets, els errors i les imprecisions en els moments decisius van passar factura, i el Mediterráneo de Castelló va guanyar el duel emportant-se el tercer set per 25-22 i el quart per 25-21.

Una jornada més en posicions de play-off

Tot i la derrota el FC Barcelona manté una jornada més la quarta posició. Els blaugranes es queden amb un punt d’avantatge sobre el cinquè i el sisè classificat, el Río Duero Soria i l’Ushuaïa Ibiza Voley, quan només resten cinc jornades per jugar-se.