Local

El Citylift Girona, rival del Barça Lassa a la Copa del Rei

El conjunt blaugrana jugarà la primera eliminatòria del torneig del KO el divendres 23 a les 18.45 hores

El Barça Lassa dhoquei patins ha conegut aquest dimarts el rival dels quarts de final de la Copa del Rei, que se celebraran a Lloret de Mar entre els dies 22 i 25 de febrer. El conjunt barcelonista, vigent campió en l’última edició d’Alcobendas, s’enfrontarà al Citylift Girona el divendres 23 a les 18.45 hores.

En cas de victòria, els barcelonistes jugarien la semifinal contra el vencedor del partit entre el Reus Deportiu i el Lleida el dissabte 24 (21.00 hores). Segons ha previst el sorteig, a l’altra banda del quadre els dos partits de quarts de final es disputaran el dijous 22. Seran el Liceo - Lloret i Noia Freixenet - Igualada.

En el sorteig celebrat al Teatre Muncipal de la localitat selvatana hi han estat presents el mànager de la secció d’hoquei patins, Toni Miró, l’entrenador Edu Castro i el porter Sergi Fernández. El tècnic ha afirmat: Hem de conviure amb letiqueta de favorits i volem revalidar el títol. I ha afegit: És un orgull que el Girona tingui jugadors formats al nostre planter

Cal recordar que el Barça Lassa va finalitzar la primera volta de l’OK Lliga en segona posició, a un punt del Liceo, i que aquesta situació va capgirar-se el darrer cap de setmana, gràcies a l’ensopegada del Liceo contra el Vendrell (4-1) i a la victòria dels blaugranes a Arenys de Munt (3-9). Abans de disputar la Copa, el Barça Lassa jugarà aquest diumenge al Palau Blaugrana contra el Caldes (19.00 hores, Barça TV), i després viatjarà a Itàlia per disputar la cinquena jornada de la Lliga Europea contra el Forte dei Marmi (dissabte 17).

Més notícies aquí