El Barça guanya el KSF Denmark i es cola als quarts de final (5-1)

El sub-14 ha superat l’equip de Dinamarca per 5-1 i se situa entre els vuit millors de la seva lliga al Torneig Internacional Pee-wee d’hoquei gel del Canadà

El Barça sub-14 d’hoquei gel continua amb pas ferm en un dels torneigs més importants d’hoquei gel formatiu. Els blaugranes han superat el KSF Denmark per 5 gols a 1 i accedeixen d’aquesta manera als quarts de final del Torneig Internacional Pee-wee del Canadà.

Victòria contundent

Tal com va passar en la primera jornada, el Barça ha dominat el partit des de l’inici i ja al minut 2 del primer període Íñigo Toural ha aprofitat una passada d’Arnau Paya per posar l’1-0 al marcador. Al començament del segon període els danesos han empatat (1-1), però dos minuts més tard Zchary Huestis ha tornat a avançar el Barça (2-1). A l’equador del segon període Íñigo Toural ha repetit i ha ampliat l’avantatge blaugrana amb el 3-1 en una acció individual.

Tot i l’avantatge, el conjunt dirigit per Clayton Huestis no ha abaixat el ritme. Mostra d’aquesta intensitat ha estat el gol en el primer minut del tercer temps anotat per Arnau Paya (4-1). Ja al tram final del duel, Zachary Huestis ha anotat el 5-1 definitiu que ha donat la victòria al Barça i l’accés als quarts de final.

Prova de foc

Després d’aquestes dues victòries els barcelonistes afronten un repte important en el partit de quarts de final. El Barça s’enfrontarà al Lotbinière Seigneurs, un equip canadenc. El matx serà tot un repte per al conjunt català i una oportunitat per veure fins a quin punt el nivell del Barça és comparable al d’un equip del Canadà. El partit es jugarà divendres, dia 16, a les 21.30 h (hora catalana).