Els jugadors del Barça Lassa d'handbol medallistes de l'Europeu, protagonistes a la Llotja President Suñol

Els jugadors del Barça Lassa d'handbol medallistes de l'Europeu, protagonistes a la Llotja President Suñol

El president Josep Maria Bartomeu també rep als presidents dels clubs esportius centenaris i als representants de les entitats signants del recent acord per promoure la Medicina de l’Esport

La Llotja President Suñol ha tingut l’esport i la medicina com a protagonistes dels actes institucionals coincidint amb el partit de la 23ena jornada del campionat de Lliga contra el Getafe. El president Josep Maria Bartomeu ha rebut als jugadors del Barça Lassa d’handbol guanyadors de les medalles d’or i de bronze en el recent Campionat Europeu. En total van ser vuit jugadors, cinc d’ells van formar part de la selecció espanyola que es va proclamar campiona en el torneig que es va celebrar a Croàcia entre el 12 i el 28 de gener en vèncer Suècia a la final: Aitor Ariño, Raúl Entrerrios, Gonzalo Pérez de Vargas, Viran Morros i Valero Rivera Jr. Els altres tres són els francesos, que van quedar tercers al derrotar a Dinamarca en la final de consolació, Dika Mem, Thimothey N’Guessan i Cédric Sorhaindo, que va causar baixa de darrera hora. Els convidats que han assistit s’han fotografiat amb el president Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident Jordi Mestre, el directiu responsable de la secció Joan Bladé i el director esportiu i llegenda de l’handbol blaugrana, Òscar Grau.

El FC Barcelona també ha volgut tenir un reconeixement amb els clubs esportius centenaris i ha convidat a la Llotja als seus presidents, Jordi Tubert, del FC Calella; Jordi Viñas, del CF Torelló; Javier Martínez, president del CF Sant Just; Jordi Laínz, del Club Tennis Sant Gervasi; Carles Muntanyès, president del Tennis Girona i Joaquim Ferri, president de l’Agrupació Ciclista Montjuïc.

D’altra banda, la Llotja també ha rebut avui destacarts metges de la sanitat catalana, com a deferència pel recent acord que es va signar aquesta setmana entre el club blaugrana i l’Hospital Clínic de Barcelona, Sant Joan de Déu i la Universitat de Barcelona per impulsar la formació, la docència i la recerca en medicina de l’educació física i de l’esport amb la creació d’una unitat específica, en el marc del Barça Innovation Hub, la plataforma que aglutina tots els projectes de gestió del coneixement, la formació, la recerca i la innovació del Club. Els doctors convidats han estat Ramon Adàlia, de l’Hospital Clínic; Álvaro Urbano i Federic Oppenheimer, de l’Intititut Clínic de Barcelona i Alfredo Adán, de l’Instituto Clínic d’Oftalmologia i Manel del Castillo, director general de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Sergi de Meià, el cuiner convidat

Continuant amb la iniciativa de convidar destacats restauradors catalans i entitats del món de la cuina catalana, que el club realitza en col·laboració amb la Penya Gastronòmica del Barça, avui el cuiner convidat ha estat ha estat Sergi Company Castells, conegut en el món gastronòmic com Sergi de Meià, en honor a la población de Vilanova de Meià (Lleida), on va pasar els estius de la seva infantesa.

El Sergi, nascut a Esplugues, ha viscut des de petit la cuina de ben aprop. Es va criar entre els fogons del restaurant familiar, regentat per la seva mare a Esplugues, i de la mà dels avis de Vilanova de Meià, que li van transmetre l'amor per la terra i els seus productes. Actualment és propietari del Restaurant Sergi de Meià a Barcelona, on ofereix plats cuinats amb productes ecològics i de proximitat. El Sergi, soci del Barça des que va néixer, guanyador del Premi de l’Acadèmia de gastronomia de Catalunya com a millor cuiner jove de 2009 i actualmente és president de la Fundació Insititut Català de la cuina i la Cultura Gastronómica, ha portat a la llotja com a propostes gastronòmiques un amanida cruixent d’ànec i bolets i un all i pebre d’anguila del Delte de l’Ebre amb brots del Maresme.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut