Local

Edu Castro serà entrenador del Barça Lassa una temporada més

El FC Barcelona executa la temporada opcional del contracte d’Edu Castro, que continuarà a la banqueta del Palau Blaugrana el curs 2018/19

El FC Barcelona Lassa ha decidit executar la temporada opcional del contracte d’Edu Castro, que continuarà sent l’entrenador del Barça Lassa el curs 2018/19. Castro, de 51 anys i a l’estructura de la secció blaugrana des del 2005, està realitzant el seu primer exercici com a primer entrenador del Barça Lassa. Actualment, l’equip es troba líder de l’OK Lliga, classificat per als quarts de final de la Lliga Europea i amb optimisme per afrontar la Copa del Rei.

El tècnic, nascut a Vigo i crescut a l’Hospitalet, va ser presentat com a primer entrenador de la secció d’hoquei patins el juny del 2017, agafant el relleu a Ricard Muñoz i amb un contracte d’una temporada més una d’opcional que el club ha decidit executar. “S’ha treballat molt des de principi de temporada, el projecte està complint totes les expectatives i no crec que sigui prou important, a vegades, aconseguir un títol per prendre una decisió”, ha explicat Toni Miró.

El mànager de la secció també ha mostrat la “confiança” cap al projecte d’Edu Castro: “És una aposta que vam fer en el seu moment. Els projectes s’han de valorar també per poder-los complir a llarg termini”. Miró també ha comentat: “Ara ve la Copa del Rei i, si la guanyem, serà una confirmació” del treball diari. “Si no la guanyem, seguirem treballant, perquè el dia a dia és més important”.  

Edu Castro: “Agraeixo l’oportunitat de continuar en aquest grup meravellós i al millor club del món”

El tècnic blaugrana, per la seva banda, s’ha mostrat “molt content” per tenir confirmada la seva presència a la banqueta del Palau Blaugrana la temporada 2018/19. “Agraeixo la confiança que se’ns ha donat a mi i a tot l’equip de treball”, ha expressat dirigint-se al mànager de la secció, Toni Miró, al director de l’Àrea d’Esports Professionals, Albert Soler, i al directiu Josep Ramon Vidal-Abarca. També ha sentenciat: “Se’ns dona l’oportunitat de continuar en aquest grup meravellós i al millor club del món en el nostre estimat esport”.

Castro, que va arribar als 30 partits com a primer entrenador blaugrana aquest diumenge contra el Caldes (7-2, amb un balanç de 26 victòries, dos empats i dues derrotes), ha considerat també que es tracta del “reconeixement a la tasca que estem fent amb un model de joc molt determinat”. L’equip va guanyar la Supercopa al setembre del 2017 i ara està a punt per afrontar els nous reptes: “Falta acabar-ho d’arrodonir en les setmanes que ens venen”. “Hem de mantenir el liderat de l’OK Lliga, hem d’assolir la primera posició al grup de la Lliga Europea i hem d’anar a la Copa del Rei a revalidar el títol”. 

Més notícies aquí