L’únic equip capaç de guanyar el Vardar

L’únic equip capaç de guanyar el Vardar

Els macedonis, actuals campions d’Europa, només han perdut dos partits aquesta temporada, i tots dos han estat contra el Barça Lassa: les semifinals de la Super Globe i el duel d’aquest dissabte al Palau

A la roda de premsa posterior al partit entre el Barça Lassa i el Vardar d’aquest dissabte corresponent a la jornada 11 de la fase de grups de la VELUX EHF Champions League, Xavi Pascual destacava la temporada que està fent l’equip macedoni. Els de Raúl González es mantenien invictes tant a Europa com a la Seha League, fins que van trepitjar el Palau. Els blaugrana es van imposar en un gran partit ple d’emoció per un ajustat 29-28.

Era la primera derrota del Vardar a la Champions, però no la primera de la temporada. I és que fa uns mesos, a Doha, els macedonis havien perdut el partit de semifinals de la Super Globe, també amb els blaugrana al davant. En aquella ocasió, al mes d’agost, l’equip de Xavi Pascual es va imposar per 32-29 i es va acabar proclamant campió del Mundial de Clubs per tercera vegada. Així doncs, el Barça Lassa ha estat l’únic equip capaç de guanyar l’actual campió d’Europa aquesta temporada, i ho ha fet en dues ocasions.

Tres jornades per mirar amunt

Després de la gran victòria contra el líder de grup, el Barça Lassa suma 14 punts i s’assegura conservar la tercera posició una jornada més. Tot i així, a falta de tres jornades per al final de la fase de grups, els de Xavi Pascual poden seguir mirant amunt. El Vardar lidera el grup amb 18 punts, i el Nantes és segon amb 17 punts. En la propera jornada, els macedonis reben el Pick Szeged, mentre que els francesos juguen a Zagreb. En la penúltima jornada hi haurà un duel directe entre el Nantes i el Vardar a la pista francesa, i en l’última data l’equip dels exblaugranes Gurbindo, Lazarov i Balaguer visiten la pista del Rhein-Neckar Löwen. Els alemanys ocupen la quarta posició amb 12 punts.

En la recta final de la fase de grups, el Barça Lassa buscarà sumar els sis punts que resten per mirar d’aprofitar els duels directes en les posicions capdavanteres. El conjunt de Xavi Pascual té tres jornades per davant per confirmar les bones sensacions mostrades contra el Vardar en el retorn de la competició després de l’aturada internacional. En les properes tres setmanes, el Barça Lassa rebrà el Wisla Plock (dissabte 17, 19:30h), visitarà el Kristianstad (dissabte 24, 16:00h) i tancarà el grup rebent el Pick Szeged (diumenge 4 de març, 19:15h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut