FC Barcelona Lassa - RETAbet Bilbao Basket: Redebut de Pesic al Palau

FC Barcelona Lassa - RETAbet Bilbao Basket: Redebut de Pesic al Palau

El tècnic serbi torna a la que va ser casa seva en l’últim partit del Barça abans de la disputa de la Copa del Rei (diumenge, 12.30 h)

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 12.30 h i en directe per Movistar+, el RETAbet Bilbao Basket en el que serà l’últim partit dels blaugranes abans de la disputa de la Copa del Rei. A més, serà un duel especial, perquè suposa la tornada a la banqueta del Barça de Svetislav Pesic, que serà l’entrenador del primer equip fins a final de temporada.

El rival

No es troba en una bona situació a la Lliga Endesa, amb un balanç de 6-13, però sempre planta cara als seus rivals. Els homes de Veljko Mrsic tenen en Alex Mumbrú el seu màxim anotador, amb 13,2 punts. A més, compta amb jugadors de nivell com Jonathan Tabu (10.5 punts), Dejan Todorovic (11,8) i Devin Thomas (9,4 punts). Cal no oblidar tampoc homes que poden sobresortir en qualsevol moment, com Pere Tomàs, Axel Hervelle, Gladness, Redivo, Fischer, Hammink i Javi Salgado.

El Barça

Afronta l’últim partit abans de la Copa del Rei amb el gran objectiu de vèncer i tornar al camí de la victòria després d’haver caigut en l’últim partit a la pista del Baskonia. Els blaugranes són tercers a la Lliga Endesa amb un balanç de 12-7, però empatats amb Unicaja, Baskonia i Fuenlabrada. Per tant, un triomf contra el Bilbao Basket és clau per poder continuar a la part alta de la taula.

Les declaracions

Pesic

“He vist reacció i actitud en els jugadors. No hem canviat gaire perquè tenim partit, però el nostre objectiu és guanyar, i no només guanyar, sinó amb bon joc”.

“El Bilbao Basket ha perdut els últims tres partits. És un equip complet, que corre molt i juga un bàsquet molt lògic. Ens hem de preparar tàcticament i individualment”.

Pau Ribas

“Estem assimilant el que vol fer, intentarem fer-ho al millor possible. Ell ho té molt clar i l’equip ho ha d’entendre”.

“Volem i necessitem guanyar ja, per això el Club ha pres aquestes decisions. Volem arribar a la Copa amb una victòria i la gent ha de veure que ho intentarem fins al final”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut